DAGBOK FÖR AUGUSTI 2007

HEM DAGBOK STAMTAVLA
Webbplatsen uppdaterades 12-12-03    
VIKT LÄNKAR GÄSTBOK
  RESULTAT  
     
 
  DAGBOK November 2007
  DAGBOK Oktober 2007
  DAGBOK September 2007
  DAGBOK Augusti 2007
  DAGBOK Juni 2007
  DAGBOK Maj 2007
  DAGBOK April 2007
  DAGBOK Mars 2007
  DAGBOK Feb 2007
  DAGBOK sep2006-jan2007
 
DAGBOK för 2009
DAGBOK för 2008
DAGBOK för 2007
070830 Promenad runt Höglandsjön, Tobias fick hålla i kopplet i början på promenaden. Yazza gick riktigt fint och sakta när han höll i kopplet.

foto; Jonas Amrén

 

 

070829 Nio månader och nu får F-kullen gå i Junior klass på utställning.

Promenad med bad i Själevads fjärden.

foto; Jonas Amrén

Yazza har inte riktigt fattat hur man simmar utan plaskar på så att det skvätter och det är roligt att försöka fånga vattendropparna. Till nästa sommar då apport sitter ordentligt så blir det simning med apport så att hon lär sig simma.

 

foto; Jonas Amrén

foto; Jonas Amrén

 

070822-28 Fick Yazza följa med på husmors semester till Fiskebäckskil i Bohuslän.

Yazza funderade på om hon skulle ta trappan ner till vattnet, vilket hon gjorde tillslut när matte doppade sig.

Mer om resan finns på på separat sida; Fiskebäckskil

070818
070815 När matte och lillhusse skulle åka och bada så fick jag följa med för första gången. Vi åkte ut till Norrvåge hos Sussi. Jag och Kenzo som också var där blev helt tokiga, för det var så roligt att träffas.

 

   
070808 När vi var och badade Susanne och jag fick jag reda på att det blev träning på Hundtorpet ikväll, ev skulle Figo och Annika komma ner. Så vid sextiden så bar det av upp till torpet. Det var länge sedan jag var där för att träna, men oj vad roligt det var. Hoppas vi får följa med fler ggr, men jag tror inte det blir något problem. Vi tränade hopp som vi inte kan göra hemma och sedan delar av ettan. Samt lite dammis apportering, men Yazza är lite svår motiverad vad det gäller stora dammisen eftersom vi inte är riktigt klar med att bara sitta och hålla i den. Jag har ju lärt in apportering med "tvång" som det kallas eller baklänges apportering med ofrånkomligt att släppa apporten. Det är inte så roligt i början men när apporten väl är inlärd så har man en hund som aldrig tvekar vad det gäller apport. Så det kommer men jag vill ju att det skall gå snabbaren än vad det gör. Vi tränade även en budföring som gick rätt så bra för att vara första gången. Yazza är lite slö tycker jag men igår så fick jag fart på henne på lydnads plan och det var roligt och känns inspirerande iför framtiden.
070806 I kväll var vi ute för att se om det fanns några hallon, men så mycket hallon blev det inte utan en härlig promenad vid Västanå fäbodar. Yazza kräktes både innan vi åkte iväg och när vi kom hem, samt det obligatoriska kräkningen i bilen. Hoppas att det är något övergående.

 

070804 Idag så var i Salsjö utanför Näsåker och hälsade på Zeb med husse och matte. Det var Yazza, Susanne, Emma, Vickan, Laila, och Karin som åkte iväg. Vilken underbart ställe vi kom fram till! Zeb var mycket glad att se oss och han mår som en prins och var i mycket god kondition samt hade väldigt fin päls. Yazza och Zeb lekte och sprang runt medan vi fick mycket gått fika inne i lilla stugan och där var brasan tänd, å vad mysigt det var. Sedan blev det rundvandring på gården och härlig promenad ner till sjön.

    

           Zeb och Yazza poserar framför kameran

    

Vickan med Yazza och Zeb                                       Zeb snäll som vanligt och busar med Yazza

Vickan och Emma får lov av Sten att köra hans egenhändiga bygge från skoter till fyrhjuling.

 

 

070802
070801