Webbplatsen uppdaterades 12-12-07

Zebs sida

Här är lite om min hund Zeb som har funnits vid min sida i drygt åtta år.

Tyvärr så har vår hund Zeb fått flytta ifrån vår familj eftersom han inte klarade av att Tobias kryper omkring på golvet och ibland även över Zeb. Så just nu är han hos ett par som inte har barn. Så i början av aug 2006 så fick jag ta beslutet att Zeb inte kunde vara kvar i vår familj. Zeb kom till oss i juni 1998 då han var 8 veckor. Jag var ganska nyskadad och så det som ett bra tillfälle att skaffa hund eftersom jag var sjukskriven och var hemma. Så klart skulle jag tillbaka till jobbet och jaga som jag hade gjort tidigare. Liten Münsterländer passade perfekt i storlek och är av gruppen stående fågelhund som jag hade haft tidigare. Men tyvärr så fick Zeb inte jaga pga min skada  utan fick jobba som en rehabhund istället.

Just nu är det tomt utan hund här hemma, men i fredags den 6 oktober 2006 så var jag och hälsade på hos Zeb och hans nya matte och husse. Och Zeb har det så bra hos dem.

 

Zeb  är en Liten Münsterländer och han är åtta år. Tyvärr så har han inte fått jaga som det var tänkt. För jag har drabbades av en skada för snart 9 år sedan, med samlingsnamn Whiplash, som bl. a gör att min nacke och rygg har svåra smärtor och att jag har svårt att hänga med när det rör sig mycket. Så jakt orkar jag inte med.  Zeb har fått jobba som Rehabhund här hemma istället, eftersom jag inte orkar göra allt jag kunde göra innan jag blev skadad. Eftersom Zeb nu har flyttat ifrån oss så längtar vi efter en ny hund familj vän som kan hjälpa mig i vardagen. Läs mer om vår nya hund och Zeb på deras sidor ovan.

 

 

Maj 2009 Zeb var och hälsade på hos oss ett par dagar när hans husse och matte var på liten semester. Det kändes inte alls som att det är nästan tre år sedan Zeb åkte iväg från oss. Han var precis som vanligt.

När Zeb nästan var 13 år så lämnade han detta jordeliv.

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

                             

Zeb hos sin nya matte och husse fredagen den 6 oktober 2006

 

 

Zeb i Salsjön den 4 augusti 2007

Se även under Yazza dagbok aug 2007

Zeb på rotsidan den 23 juli 2006

 

Tobias och Zeb kollar vad som finns på andra sidan staketet

 

Zeb bär mitt fika när vi är på RTP promenad ut till Balesudden

Den 10 maj 2005

 

Zeb och Kenzo 28 maj 2004

 

 

 

 

 

    Promenad på Själevadsfjärden den 23 februari 2004 till Bockholmarna för lite fika.

 Zeb är så duktig på att bära fikat åt mig