DAGBOK FÖR FEBRUARI 2007

HEM DAGBOK STAMTAVLA
Webbplatsen uppdaterades 12-12-04    
VIKT LÄNKAR GÄSTBOK
  RESULTAT  
     
   
   
   
   
   
  DAGBOK November 2007
  DAGBOK Oktober 2007
  DAGBOK September 2007
  DAGBOK Augusti 2007
  DAGBOK Augusti 2007
  DAGBOK Juli 2007
  DAGBOK Juni 2007
  DAGBOK Maj 2007
  DAGBOK för April
  DAGBOK Mars
  DAGBOK sep2006-jan2007
   
  DAGBOK för 2009
  DAGBOK för 2008
  DAGBOK för 2007
070228 13 veckor idag

Idag så har jag fotat, klippt klorna, pälsen runt tassarna, vägt och även tagit bort lite hår runt öronen. Sedan så försökte jag och Vickan mäta henne och fick det till ca 35 cm vid manken.

                                                                   Att sova på lillmattes skor är skönt...

   
070227 Karin har blivit utmanad av Kenzo-Susanne med fyra sanningar och en lögn om mig.

Jag tror att Susanne inte har varit på bild både i Expressen och Aftonbladet

 

 

Vilken är lögn och vilka är sanningar om mig?

 

1. Varit på framsidan av ÖA (Örnsköldsviks Allehanda) med reportage om mig.

2. Varit på "Kunga" - middag med Kungen och Drottningen i blå hallen i Stockholms stadshus.

3. Min första hund tränade och tävlade jag med så hon blev lydnadschampion.

4. Varit med i TV programmet "Det kommer mera"

5. Ätit lunch på IKEA med Let´s dance domaren Dermot Clengerem

Jag utmanar Mona och Tommax, Annelie med alla fyrbenta på Höglandos, Carina och Hummelvikarna, Johanna och Fröken

 

   
   
   
070221 Yazza är 12 veckor idag!

Idag så fick hon åka till Carina för några dagars vistelse där eftersom vi skall åka till Göteborg för inköp av ny bil. Så jag glömde helt bort att fota och klippa klor på henne idag.

   
070220    
   
070219
   
070214 11 veckor idag, kloklippning, tass hårklippning, vägning och fotning.

Och så var det alla hjärtans dag idag och då ville matte ha foto på mig och Tobias. Tobias fick russin och hur svårt var det inte då att titta på matte när hon skulle fota. Tobias russin var så god tycker jag.

   
070212

Så här busig blir jag när jag kommer ut i snön och att det inte är allt för kallt för då sätter jag mig bara ner och äter på kvistar

   
070211 Idag så har husse fyllt år och det kom en massa roligt folk att bita i tårna och bena. Samt att Farbror Kenzo idag har tagit sitt tredje första pris i lydnadsklass 1 så nu heter han LP1 SVCH Hummelvikgårdens Best of Kenzo fint värre.

 

 

När Tobias badar så blir Yazza så sugen att också få bada.

 

När Yazza äter så måste lillhusse vara med och när lillhusse äter så måste Yazza vara med

 

   
070210

Idag så fick jag åka på lillhusses Bobbycar, det var riktigt trevligt och roligt så jag satt kvar en bra stund innan det gick för fort.

   
070209 Idag har Yazza fått åka till Umeå för att matte, samt två andra nack/ryggskadade skulle till Umeå Rygg och Ledklinik, för Micke som jobbar där fixar till deras nackar och ryggar så att de orkar med livet. Bilresan upp var lite jobbig för Yazza då hon spydde två ggr. Men på vägen hem var hon mycket lugn och sov hela vägen. När vi kom hem så ringde Rickard mattes lillebror på Skype för han är i USA, Westby med några backhoppare. Yazza tycke det var konstigt att det kom en röst som hon kände ingen men inte såg någon person.

Yazzas bror Fellini har fått en egen hemsida också. 

Matte gjorde något som lät så konstigt i mikron och det var vitt och smakade konstigt, så det ville jag inte äta upp

 

   
070208    

Yazza provar Tobias släp, lite svårt att sitta kvar. Mycket lättare att sitta på golvet och då tar hon till sin helt underbara sittställning.

 

   
070207  

10 veckor idag!

Vägning, kloklippning, kamning och klippning av tass hår. På eftermiddagen så åkte vi bil och Yazza har blivit riktigt duktig på att åka bil, hon somnar nästan omgående. Vi var på stan en liten sväng och Yazza fick lite miljöträning.

   
070206 På dagen så var äldsta lillmatte här och hälsade på, jag ville att hon skulle komma ihåg mig ordentligt så jag bet henne i näsan så att det blödde. Men ingen blev glad när jag gjorde det utan jag fick bannor för det. På kvällen kom JensPeder hit och matte såg till att en av "Susannes" hittekatter Adam, fick komma till JensPeder och Helenas familj.
   
070205 Idag så var matte på sminkkurs och efter det så ville matte föreviga mig hos Peders foto, så det bar iväg och Yazza blev förevigad.

   

Foto; Pedersfoto.se

 

   
070204

Att få åka på lillhusses vagn var mysigt, fast det blev ingen lång sväng utan bara några meter. På kvällen var Yazza och hälsade på hos sin Farbror Kenzo. Mycket spännade och Yazza var inte allas rädd av sig. Kenzo bjöd in till lek och Yazza var med på det men det blev inte mer än så idag.

   
 
   
070202 Inatt så sov Yazza i buren själv i köket/vardagsrummet. Hon grät lite grann när jag stoppade in henne och gick och la mig. Men bara efter en liten stund så somnade hon. Idag fick Yazza vara i buren på dagen igen och medan vi var och handlade mat och kollade på en ny hörnsoffa. Att busa med Tobias leksaker är mycket roligt bla en boll som Tobias har fått av sin morbror.

 

   
070201 I natt sov Yazza i buren också och då ställde vi buren så att hon inte såg Vickan under natten och det gick mycket bra.  Yazza sov hela natten.