DAGBOK

 FÖR SEPTEMBER 2006 - JANUARI 2007

 

HEM DAGBOK STAMTAVLA
Webbplatsen uppdaterades 12-12-06    
VIKT LÄNKAR GÄSTBOK
  RESULTAT  
   
  DAGBOK Augusti 2007
  DAGBOK Juli 2007
  DAGBOK Juni 2007
  DAGBOK Maj 2007
  DAGBOK April 2007
  DAGBOK Mars 2007
  DAGBOK Feb 2007
  DAGBOK sep2006-jan2007
 
  DAGBOK för 2009
  DAGBOK för 2008
  DAGBOK för 2007
070131 9 veckor idag! Vägning och kloklippnings dag. Vi har även fotat men bara hela koppen. I morse var det lite konstigt ute eftersom det hade snöat i natt. Men när Yazza kom på att det inte var farligt så var det full fart och en massa skutt. I natt har hon sovit som en stock och hon har legat i buren för första gången.

 

   
070130 Yazza har hittat en ny sysselsättning och det är att jag skur moppen hon blir helt tokigt. Men rädd för dammsugaren är hon inte, och rädd för skrammel lär hon inte heller bli men en ett åring i huset.

Att jaga skurmoppen är så roligt att jag blir utestängd ifrån rummet

   
070129 Hon gillar inte att äta så vi har gett hon torra kulor och det gick bättre men hon ligger ner och äter sin mat, precis som farmor Mitzy.

Lillhusse kollar in så att jag äter min mat

   
070128 Inatt så sov Vickan med Yazza och hon var lite mer orolig då. På förmiddagen var det full fart, medan eftermiddagen var Yazza helt slut. "Mormor och Morfar" var förbi på eftermiddagen men då låg Yazza mest och sov. När Yazza har varit ute och kissat så har hon lärt sig att man måste sitta innanför dörren och då får hon godis. Fast ibland är hon så snabb så hon sätter sig ute på bron istället. Att inte få gå in i Tobias rum och data/sovrummet är hon ganska duktig på. Men hon är inte så hungrig tyvärr, undra om vår förra hund Zeb har lämnat något medlande till henne om att inte äta så mycket. Hoppas att det blir bättre, som godis får hon mat numer.

    

Varför har du myggnät på dig lillhusse?              Under lillhusses stol finns det gott har jag lärt mig     Yazza ligger i dörröppningen till datorn

                                                                                                                             där matte står

 

   
070127 Inatt så sov Yazza mycket bättre. Och på morgonen så blev det bil träning igen. Vickan hade hockey träning på Kempis på morgonen och ingen annan hade vaknat så Yazza fick följa med. Det gick mycket bra idag och hon tom somnade på vägen hem. "Morbror" Rickard kom förbi och kollade in Yazza.

Rickard och Yazza

   
070126 Yazza sov hela natten och har nu kollat in det mesta här hemma. Men när matte står vid datorn bakom ett kompostgaller blir hon lite gnällig. Fast går hon ner i källaren till tvättstugan så går det bra. Ute och kollat in snön och en massa pinnar har hon gjort flera grr.  På eftermiddagen så åkte vi bil igen och då blev jag åksjuk igen men sedan så sov jag hela vägen till Ullånger där vi hämtade lillhusse Tobias. Det var lite konstig att komma till ett nytt hem när jag kom till "farmor och farfar". När vi kom hem igen så var alla mina lillmattar hemma hos oss, samt Stefanies kompis. Idag så har jag bajsat ute alla fyra ggr, visst är jag duktig, det säger matte i alla fall. Nu är det sov dax igen. Sov gott!

Tobias och Yazza hos Ove och Thyra

070125 Idag så flyttade Yazza hem till oss. Allt gick mycket bra, hon somnade i bilen på väg hem. Men tyvärr när lillmatte Stefanie hoppade av i Sund så blev hon lite orolig och stod upp och efter alla svängar så kräktes hon.  När hon kom in hemma hos oss så hade hon svansen högt uppe i luften och gick och kollade rund omkring.

Hon var ute flera ggr och gjorde både det ena och andra, hon njuter av att få vara ute.

Senare på kvällen fick hon bada igen eftersom hon hade kräkts i bilen och lagt sig i sitt kiss under kvällen.

På kvällen när alla hade lagt sig och matte kröp ner i soffan där hon skulle sova under natten tyckte Yazza att det var tråkigt att alla var borta och ingen lekte med henne. Men sedan så somnade hon så sött

      

Yazza har fått koppel på sig                                                   Gammelmatte och Yazza                             Sover på golvet fram i bilen

 

                           Busar ute i snön                                                              Badar och njuter i badkaret

   
070123 Idag så var veterinär Monica hos Carina för att besiktiga valparna. Och alla gick igenom, de blev vacc och chip märkta också. Samt att de fick miljöträning då en Burma katt kom för besiktning. Burma katten kommer ifrån Bonneas klicka på bilden i mitten så kommer du till hennes hemsida.

  

När veterinärbesiktningen var klar så hjälpte alla valparna Carina och Linn med fördelningen av Teba sakerna.

070122

Tobias och jag var och hälsade på hos Carina och Valparna

070117

Idag så gjorde Susanne, Carina, Kattis, Lena och jag valptest på alla valparna, dels det som vi gjort förut och ett nytt amerikanskt. Sussi var okänd figurnat för valparna, se bild. Yazza kollar in fågel.

061203
061130
061129 Idag så är Yazza född! Jag som skulle vänta tills valparna blev så stora att man kunde se hur de betedde sig innan jag bestämde mig för vilken valp jag skulle välja. Men det höll tills jag fick se alla valpar så visste jag vilken jag skulle ha.

 

061128 Carina ringde ikväll och talade om att nu är det inte långt kvar innan valparna föds
061122  
  Vilma var på ultraljud idag och då fick jag följa med
061001 Idag så var jag med när Kaizer och Vilma parade sig