DAGBOK FÖR MAJ 2007

HEM DAGBOK STAMTAVLA
Webbplatsen uppdaterades 12-12-04    
VIKT LÄNKAR GÄSTBOK
  RESULTAT  
     

 

   
  DAGBOK November 2007
  DAGBOK Oktober 2007
  DAGBOK September 2007
  DAGBOK Augusti 2007
  DAGBOK Juli 2007
  DAGBOK Juni 2007
  DAGBOK Maj 2007
  DAGBOK April 2007
  DAGBOK Mars 2007
  DAGBOK Feb 2007
DAGBOK sep2006-jan2007
   
  DAGBOK för 2009
  DAGBOK för 2008
  DAGBOK för 2007
   
070530 26 Veckor idag

Fotning och vägning blev det idag. Men jag fick det till 17,1 kg idag mot 18,4 förra veckan. Vet inte om det stämmer, jag får väga henne i morgon för att kolla om det är rätt

   
070529 6 månader idag!

Helt otroligt vad fort det gått. Och vår lilla dam har blivit stor för hon har börjat att löpa nu. Idag så fann jag en blodfläck på golvet och kom på att hon de senaste dagarna har slickat sig mycket efter att hon har kissat och ibland annars också, något som hon inte brukar göra annars.

 

   
070523 25 Veckor idag!

Vägning, kloklippning idag. Idag var första gången Yazza protesterade när jag klippte klorna. Men efter att jag talat om att jag minsann skulle klippa hennes klor så gick det mycket bra.

Fort Yazza kommer ut på tomten för att rasta sig blir hon anfallen av ett trast par som bor i skogsdungen här bredvid vår tomt. När de anfaller Yazza så kollar hon upp och tittar på de, som vad håller ni på med och sedan återgår hon till någon av sina alla pinnar som finns på tomten nuförtiden.  När Yazza kommer in så är hon full med fågen skit, så det har varit många svängar i badkaret de senaste dagarna. Så nu har jag en väldigt fluffig rygg på Yazza.

Jag förstår trastarna för Zeb som vi hade innan tog ugnarna så fort de hade tagit sig ur boet och satt och tryckte nere på marken. Zeb kunde bara inte låta bli att ta dem efter ett tag när han ståt så fint för de. Och jag tyckte att det vara bra att bli av med några trastar också så han fick hålla på.

   
070517

Yazza var lugn och sansad på Gökottan idag, lite spännande med andra hundar men jag är förvånad att hon inte bryr sig mer ändå.

Efter Gökottan så hjälpte Yazza till att gräva i landet när hon inte lång i den nygrävda fuktiga jorden. Undra om hon vill bli nybadad och mer lockig i pälsen eller...

Viktoria kammar Yazza efter kloklippning. Rullbordet som var stort när hon kom till oss måste ha krympigt eller vad har hänt för snart ryms hon inte på det.

   
070516 Yazza 24 veckor idag.

   
070514

Idag var vi hos Carina och även Yazzas bror Figo var där, de lekte i regnet som bara öste ner. Det var roligt att få träffa Figo och framför allt Annika.

Soffa hos Carina tyckte syskona bäst om att vara för där gick det att bus helt fritt. För inne hos Carina så var det hela sju stycken Tollare och inget gruff blev det fast det var två stycken som inte hörde till flocken, helt otroligt.

Mamma Vilma med barna Yazza och Figo.

   
070513

I helgen så har Kenzo varit här på kollo medan hans familj var och förlustade sig i Stockholm. Vi håller på som bäst på att göra om hemma och nu var det sovrummet i helgen som nästan blev klart. Mycket skönt att ha garderober och säng på fast ställe igen. Mellan varven när vi jobbade så fick Kenzo och Yazza en del promenader i det härliga vädret. Lite träning att ligga ner kunde jag inte låta bli heller. De var så duktiga.

 

070509

Yazza 23 veckor!

Jag har varit slarvig ett tag med foto, vägning, trimning och kloklippning på onsdagarna. Men idag så blev det av i alla fall jag skall försöka bättra mig

070502

Hos oss så får Yazza ingen mat så hon sover i matskålen. Nej, visst får hon mat men det är bäst att sova på den för annars så tar Tobias upp matskålen på en gång hon har ätit upp och säger; tack tack