DAGBOK FÖR SEPTEMBER 2007

HEM DAGBOK STAMTAVLA
Webbplatsen uppdaterades 12-12-06    
VIKT LÄNKAR GÄSTBOK
  RESULTAT  
     
DAGBOK November 2007
DAGBOK Oktober 2007
DAGBOK September 2007
  DAGBOK Augusti 2007
  DAGBOK Juli 2007
  DAGBOK Juni 2007
  DAGBOK Maj 2007
  DAGBOK April 2007
  DAGBOK Mars 2007
  DAGBOK Feb 2007
  DAGBOK sep2006-jan2007
   
  DAGBOK för 2009
  DAGBOK för 2008
  DAGBOK för 2007
070922  

Idag så var det Agility tävling på Hundtorpet och där var Yazzas halvsyster Elsy och tävlade samt pappa Kaizer.

   

På kvällen kom Johanna med Fröken ifrån Sundsvall och Annica med Figo i från Varpsele för att träna med Lena och Kaizer och Yazza och jag på Hundtorpet. Det var mycket roligt att de kom till oss och vi fick träna tillsammans. Fröken och Figo gick 1:an helt perfekt jag var mycket imponerad av deras resultat. Så båda är färdig för att tävla. Yazza strulade en massa, men det går bättre och bättre i alla fall.

Yazza, Fröken och Figo                                            Yazza och Figo kollar läget medan

                                                                                  Fröken är duktig att sitta still

 

   
070920
   
070916

   
070909 Först promenad eller svamp letning idag också. Matte, morfar och mormor gick långsamt med blicken ner för att finna trattisar, helt plötsligt börjar matte bete sig konstigt och jag måste ligga still. Men jag försöker kliva upp och då blir matte inte glad på mig, hon är mycket rädd om svampen och talar om gul kantarell. Sedan så går de omkring och böjer sig ner och beter sig konstigt inte alls som igår då vi gick lite i skogen i alla fall. Men jag var lite trött idag efter gårdagen så det gjorde inte så mycket.

På kvällen var det träning på Hundtorpet med Susanne, Kenzo, Lena, Kaizer, Ulla, Easy, Gisela, Fox och vi. Yazza var lite o konserterad idag eftersom hon hade varit ute i skogen alldeles innan vi kom till torpet. Så jag tränade i så mycket utan talade med massor av folk istället. Bla. en chef som jag har haft som har hund nu och en granne som det var länge sedan jag talade med. Vickan och Yazza tränade lite agility med Lenas hjälp. Tack Lena för att du visade Vickan hur hon skall göra, hon blev mycket intresserad och vill gärna träna fler ggr.

 

 

070908 På förmiddagen var Yazza otålig och ville jobba lite, så jag övade några moment ifrån lydnadsklass 1.

Var ute i skogen för att leta trattkantareller med mamma och pappa. Det var första gången Yazza fick var med om detta. Hon var mycket kol och sprang mellan oss när vi gick och letade.

När jag kom hem gjorde jag några enkla övningar för svamp sök med Yazza, och hon fattade galoppen direkt.

   
 
   
070904 På förmiddagen var det premiär för hösten på RTP:s promenad runt Höglandsjön. Vi var som vanligt endast tre stycket, ja egentligen 6 st. Yazza och Kenzo och Tobias var med också.

På kvällen fick vi äran att vara med och träna på hundtorpet med några Hummelvikare. Yazza är duktig tycker jag om jag får skryta lite, fast inte som Easy, Fox, Kenzo och Kaizer fast de är ju lite äldre. På Hundtorpet var det fullt med hundar och människor så det var lite jobbigt för mig idag. Men det var mycket bra träning med massor av störning. Vi gjorde en platsliggning med 5 st Tollare och en brun labbe och det så härligt ut med så många Tollare.

   
070902 Idag har jag anmält Yazza till SKK:s utställning i Sundsvall den 7 oktober.
   
070901 Miljöträning i stan när det var full fart på torget, för idag så var det Höstmarknad och Bondens markand i stan, plus att det är barnens dag denna helg. Yazza skötte sig mycket bra och följde mig bra, hon är inte rädd av sig utan kolla in allt med nyfikna ögon.

Så här kom Yazza in i köket i kväll, sedan gjorde hon det en gång till!