Tillbaka till Hemsidan Karin Kanin

 

Tobias första år Tobias 1 år Tobias 1 1/2 år
     
Vikt och längdtabell Tobias 2år Tobias 2 1/2 år
     
  Tobias 3 år Tobias 3 1/2 år
     
  Tobias 4 år Tobias 4 1/2 år
     
  Tobias 5 år Tobias 6 år och framåt!

Webbplatsen uppdaterades 12-12-07

Tobias

 
  4 år  

 

 

 

 
27 september 2009
   
   
     
   
100306  

På lördagen så blev det en tur på sjön igen för Tobias och då hittade han ett hål med lite vatten som han kunde leka med staven i. Efter skidturen så blev de fika idag i solskenet, å vad skönt det var. Men back bredvid hägrade att öva i så det blev kort fika för Tobias idag.

   
100304 Första skidturen på fjärden, i underbar sol men tyvärr vind som blåste spik. Tobias var mycket tapper, eftersom mamma har sagt att man måste kunna åka skidor innan man kan hoppa backe. Så efter ca 10 meter frågade han om han kunde åka skidor nu och jag bekräftade att han kunde det. Han jublade och sa att nu behövde han inte åka mer skidor utan kunde hoppa backe istället. Efter en skidtur i djupsnö  så sa han att det var riktigt roligt att åka skidor, kan vi åka igen på lördag. Efter avslutad skidtur så blev det fika.

   
100124
   
100301 Födelsedags fika hos mormor och Anna frågar vad Tobias skall jobba med när han blir stor om det blir på bank. Tobias svara att han skall hoppa backe när han blir stor, men skall du inte jobba då frågar vi andra. Nej jag skall bara hoppa backe!
   
2010

100103

Tobias testar de nya skidorna på gångvägen.

   
091224

 

På julafton kom en annan tomte, han såg inte ut som den tomten Tobias träffade hos Rickard och Anna. Tomten var mycket snäll och kom med många paket och sedan fick tomten en stor kram av Tobias.

Julafton tillbringades hos mormor och morfar där det blev julgröt till lunch och lek medan mamma gick en sväng i skogen med Yazza samt hämtade pappa som kommit hem efter jobbturen till Luleå. När kalle och hans vänner började kom alla syrrorna samt Tompa. Efter tv hade blivit utstirrad,  så hände något, jo det knackade på dörren och in kom Tomten, med massor av paket. Mitt i paket öppningen så blev det mycket gott julbord.

   
091219 Lilla julafton hos Morbror Rickard och Moster Anna.

 Det var första julen hemma hos de i deras hus. Oj så mysigt det var och temperaturen steg som tur var denna dag, så vi kunde sitta i uterummet!

Det blev god mat och mycket surr, sedan kom en liten röd figur som smög sig på tomten och fram till vedboden där Anna och Tobias hade ställt en tallrik med tomtegröt. Den röda figuren åt glatt och blev mycket glad till Tobias stora glädje. Sedan så kom han in och det var en mycket glad och härlig Tomte som kom in.

   
091213

Tobias är Stjärngosse här hemma.

   
   
091012 Fyra års kontroll
   
0910108 Återbesök på barn på sjukhuset hon doktor Owe och syster Barbro. Helt underbart så har det äntligen vänt och Tobias har varit mycket litet sjuk sedan vi var på barn sist. Har har fått pulmicort morgon och kväll och det skall vi fortstätta med till våren så vi skall på återbesök på barn. Det gjordes även pricktest för att se om Tobias är allergisk mot hund, katt och mjölk. Men har var inte allergisk mot något av dessa.
   
090927

Tobias är fyra år idag och hela dagen var det kalas. Med massor av paket och tårta och kex och ost var dagen mycket bra enligt Tobias själv.