Tillbaka till Hemsidan Karin Kanin

 

Tobias första år Tobias 1 år Tobias 1 1/2 år
     
Vikt och längdtabell Tobias 2år Tobias 2 1/2 år
     
  Tobias 3 år Tobias 3 1/2 år
     
  Tobias 4 år Tobias 4 1/2 år
     
  Tobias 5 år Tobias 6 år och framåt!

 

Webbplatsen uppdaterades 12-12-07

 
 
27 september 2006

Här kommer lite av vad som hänt från att Tobias fyllde ett år till han blev 1 1/2 år;

 

 

070326 Tobias har verkligen kommit på att man kan klättra upp på saker nu och att det går bra att flytta på en stol så kommer man upp och kan se olika saker. Inte bara se utan röra och känna på alla saker som finns på bänkar och dyl.

Så här lycklig ser man ut när man kommer upp på en fåtölj

070325 Idag så var bla. kusin Victor och hälsade på och efter maten så fick kusinerna bada, vilket uppskattades stort av dem båda.

 

070324 Idag har Tobias inte alls mått bra, han sov länge i morse till nio och var trött och gnällig hela dagen. Vi gick en promenad innan lunch och då fick Yazza följa med. Tobias fick äta lunch ute och sedan sova och han somnade fort Vickan gick en liten bit. På kvällen efter maten var han helt tokig och väldigt gnällig och Yazza hängde på och de retade varandra väldigt mycket. Jag försökte få de att tänka på annat och lekte lite med dem och fotade, men det var svårt att fota två vildar själv. Det får nog bli ett besök hos Peder för bättre foton.

070323

Det är roligt att reta syrran när hon håller på med datorn.

 

Emelie och Tomas var hemma och det tyckte Tobias var roligt att Emelie busade med han.

070322    

En liten buskille är Tobias, ofta med glimten i ögat. "Mormors" skåp kom han in i efter lite olika försöksmetoder.

Nu har jag skrivit upp vilken temp Tobias har och det skulle jag ha gjort för länge sedan, för så här låg har den inte varit på ett bra tag. Jag har också mätt och vägt Tobias.

070321

Idag så fick jag med Mamma, Pappa och Yazza ut på promenad, för det är så härligt att få vara ute.

På eftermiddagen så åkte vi till Zaga för att uppvakta hennes födelse.

 

När Yazza äter mat så måste Tobias kolla in varje kula hon äter och när sista kulan är borta så måste skålen bort fort. Ibland lite väl fort tycker Yazza.

070320

Så här glad blir man när man kan springa iväg ifrån Pappa.

070318

Bobbycar med släp är bra för på den går det mycket bra att lasta de bästa bilarna för stunden.

 

Pappas skoterhjälm är nog för stor.

070317  

Idag har vi varit hos Susanne, Caroline och Emilia var så snälla och gav mig apelsin och så fick jag sitta mellan dem. Jag fick också låna en bärbar dator som jag jobbade med på golvet.

070315 Eftersom läkarna inte bryr sig att Tobias i princip har haft feber sedan jul så nu gör jag en mätning under ett tag framöver. För att ta med till vårdcentralen, nästa gång så att de ser hur hans tempkurva ser ut. Vad jag kan förstå skall det inte vara bra att gå med feber ett längre tag.  När jag har tagit kontakt så frågar de bara efter andra symtom febern
070305  

Pappas skoter är roligast att köra, men jag får inte det ännu. Fast det är mycket härligt att få åka också.

070304  

Att meka skoter med pappa är roligt. När jag kom in så hittade jag snören på mina byxor. Visst blir jag snygg med pappas mössa, den passar mig väldigt bra.

070303    

Idag har vi varit på Tildas dop i Grundsunda kyrka. Det var mycket spännande och härligt med orgelmusiken och då dansade jag. Efter att vi varit på dopet så åkte vi till Solberg till Mormor och Morfar.

070301 Idag så har jag varit hos doktorn och då fick jag penicillin för att bli av men min feber. På kvällen så uppvaktade vi mormor på hennes 65 års dag. Vi inledde med att äta mycket god buffé hos Rickard Sångkock och sedan blev det kaffe och tårta hos Mormor och Morfar.
070225    

Idag så var jag och hälsade på hos Mormor Britt (mammas mormor) och åt lunch där. Sedan så åkte vi till Leo igen och efter det så åkte vi till mammas morbror och där hade vi en liten tremänning träff med Sofie, Leo och jag. På natten så åkte vi hem ifrån Orust och det tog hela natten och då sov jag hela tiden. 

070224 Idag så åkte vi ifrån Ullared till Göteborg och checkade in på ett lägenhetshotell. Där vi åt lite lunch. Sedan så tog vi bilen in till Göteborg och Nordstan för att göra stan. Vi träffade Onkel Mats och åt mat på Warehouse, fast jag sov nästan hela tiden då.

 

 

070223      

Idag har vi varit på GeKås och handlat en massa saker. Jag fick en lastbil och en traktor med släp som jag var tvungen att testa på en gång på kvällen.

070222    

Idag så har vi åkt bil till Orust för mamma och pappa skall köpa ny bil och då passar vi på att hälsa på min tremänning Leo som bor på Orust.

070211 Idag så fyller Pappa år och det har varit många här och grattat han. Jag sov ute och så när jag vaknade så såg jag mormor ansikte och blev jätte glad. Tyvärr så sov jag när Kusin Victor var här, men det får jag ta igen en dag till veckan.

      

Kusin Victor gungar på gunghästen  och sedan Linnea och jag

 

Nu har mamma äntligen uppdaterat Semester resan till Göteborg sommaren 2006 klart.

070217    
070210 Idag var farmor, farfar och farfars mor Inez här och grattade Pappa i förskott.
070208 Idag så var jag till Umeå med Mamma, Pappa, Susanne och Ingeborg. De skulle till Micke i Umeå och behandla sina nackar. Undertiden Mamma och Ingeborg fick behandling så var jag och Pappa på BMW i Umeå och kollade in bilarna där. Det var mycket roligt att få sällskap bak i bilen, det är jag inte så bortskämd med.

Jag provar pappas härliga skinnmössa, visst är jag fin..

070208 Mamma var lite trött idag så Pappa och jag åkte iväg en stund med bilen och så hälsade vi på Kusin Victor och det var jätteroligt att få komma hem till han.
070205 I natt så sov Tobias oroligt och hade svårt att andas, så på morgonen ringde mamma till doktorn och vi fick komma och kolla upp han. Han hade ev falsk krupp och fick medicin för det. När vi ändå var på vårdcentralen så var pappa upp och vägde och mätte, så när är jag;  12100 gr och 83 cm lång.
070203

Idag så var vi ute och gick och Tobias fick åka snowraser. Efter att Tobias och pappa hade åkt några ggr på vår uppfart så tog pappa fram en mycket roligare sak, Skotern. Tobias sken som en sol och ville inte gå av skotern

070202

Nu har Tobias kommit på att det går att köra bil och ibland så fastnar han och då blir han så arg. När mamma går ut med Yazza så kryper Tobias upp på stolen vid fönstret och kollar in mamma och Yazza och så vinkar han.

070131

Idag så var jag ute och skottade snö med Pappa, det var mycket roligt att få åka i snöstyran.

070130 Idag var i och grattade Helen på hennes födelsedag och då hittade jag en fåtölj som var helt prefekt för mig.

070127 Idag är jag 16 månader!

Att sitta på vanlig stol och läsa tidning är roligt

070126 Tobias har sovit över hos farmor och farfar inatt och för andra gången och denna gång var han ensam barnbarn där. Det gick bra fast både farmor och Tobias var sjuk.
070124

 

 

Tobias älskar att städa men ibland måste man smaka på trasan också

 

 

 

070122

Tobias hälsar på hos Carina och klappar mamma Vilma

070116
061213

Tobias är Stjärngosse men tyvärr så var det lite svårt att fota han idag eftersom han var sjuk.

  Foto: Peders foto
15 November Så fort jag hör musik så vill jag dansa runt och stampa takten och klappa händer
27 Oktober Idag så var jag och fotade jul foton på mig hos Peder.
18 Oktober Var och fick spruta och då fick jag väga och mäta mig, så nu är jag 11030 gr tung och är 78,5 cm lång
15 Oktober Full fart idag, var och fotade hemma hos Peder i hans "Studio" och sedan bar det av till Pappas Kusin Annika med sambo Christer och deras valp Gillis. Gillis och jag blev snabbt kompisar.

Foto: Peders foto

pederlovdahl@hotmail.com - 070-2401111

 

10 Oktober Idag så fyllde min syster myndig och då kom min kusin och hälsade på

 7  Oktober Syrran Viktorias kompis Maja var och gratulera mig på min 1 årsdag  idag och fick en mycket fin tröja av henne.
 4  Oktober Idag har jag fått en förkylning och har feber, 39,3 och känner mig inte bra. Går bara omkring och gråter och vill inte sova heller.
28 September Klicka för stor bild

Foto: Peders foto

pederlovdahl@hotmail.com - 070-2401111

 

27 September Idag så fyller jag ett år och det har varit många som har uppvaktat mig. Det kom med många paket till mig!